fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Adidas
i

Брендот со три линии е основан во 1924 година од Ади Даслер. Името Адидас е составено од неговото име и презиме. Првично, почнале со производство на фудбалски патики, но тие брзо ја прошириле својата понуда со производи за трчање, а подоцна и за сите останати спортови. Сите нивни производи се издвојуваат со одличен квалитет, најразлични технологии, модерен дизајн и изглед. Нивните производи ги користат многу спортски sвезди од разни спортови. Првото име од долгата листа на звучни имиња во моментов ја претставува генијалната фудбалска ѕвезда, играчот Лионел Меси.

Затвори

20%
 HE9546

Adidas 3-STRIPES TEE

1.590,00 ден. 1.990,00 ден.
Шифра на производ: HE9546
  • S
  • M
  • L
  • XXL
v
Можеби ќе ви се допаднат
21%
TENNESSEE
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
TAMPA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PHOENIX
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
20%
NEW
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
NEW
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
20%
NEW
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
NEW
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
NBA
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
NBA
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
18%
Karl
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
31%
PUMA
1.490,00 ден.
2.190,00 ден.
31%
PUMA
1.490,00 ден.
2.190,00 ден.
31%
PUMA
1.490,00 ден.
2.190,00 ден.
32%
PUMA
1.690,00 ден.
2.490,00 ден.
32%
PUMA
1.690,00 ден.
2.490,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
17%
PUMA
1.390,00 ден.
1.690,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
Karl
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
PUMA
1.290,00 ден.
1.590,00 ден.
18%
PUMA
1.290,00 ден.
1.590,00 ден.
19%
NIKE
1.690,00 ден.
2.090,00 ден.
19%
NIKE
1.690,00 ден.
2.090,00 ден.
42%
Adidas
1.090,00 ден.
1.890,00 ден.
31%
Adidas
1.290,00 ден.
1.890,00 ден.
27%
M
1.290,00 ден.
1.790,00 ден.
27%
M
1.290,00 ден.
1.790,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
29%
NIKE
1.690,00 ден.
2.390,00 ден.
29%
NIKE
1.690,00 ден.
2.390,00 ден.
29%
NIKE
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
19%
NIKE
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
19%
NIKE
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
22%
NIKE
1.390,00 ден.
1.790,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
M
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.090,00 ден.
31%
REEBOK
1.090,00 ден.
1.590,00 ден.
21%
Adidas
1.090,00 ден.
1.390,00 ден.
29%
Adidas
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
29%
Adidas
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
29%
Adidas
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
1.890,00 ден.
31%
Adidas
1.090,00 ден.
1.590,00 ден.
31%
Adidas
1.090,00 ден.
1.590,00 ден.
16%
Adidas
990,00 ден.
1.190,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
3.090,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.190,00 ден.
2.190,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
Adidas
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
2.790,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
16%
Adidas
990,00 ден.
1.190,00 ден.
16%
Adidas
990,00 ден.
1.190,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
Adidas
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
2.790,00 ден.
21%
Adidas
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
18%
REEBOK
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
REEBOK
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.190,00 ден.
2.190,00 ден.
2.190,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
18%
SPRAYGROUND
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.


Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.