fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Puma
i

Спортскиот бренд Пума е основан од Рудолф Даслер во1948 година во Херцогенаурах, Баварија, по расправија со неговиот брат Адолф, со кого основал заедничка компанија во1924 година. Така, се развиваат двата конкурентни бренда од една сестринска компанија - Адидас и Пума, чие седиште се наоѓаше на различни страни на реката Аурач. Пума произведува обувки за фудбал, фитнес, тенис, трчање, моторспорт и активен животен стил. Овие производи ги носат бројни спортски sвезди: Диего Марадона, Пеле, Јохан Кројф, Борис Бекер, Мартина Навратилова, Нејмар, Линфорд Кристи, Гризман ... Покрај обувки, Пума се занимава и со производство на облека. Сите нивни производи се познати по нивниот исклучителен квалитет, култен дизајн, удобност и модерни технологии на производство.

Затвори

18%
 847408-31

PUMA Modern Basics Stripe Tee

1.290,00 ден. 1.590,00 ден.
Шифра на производ: 847408-31
  • S
  • M
  • L
  • XL
v
Можеби ќе ви се допаднат
21%
TENNESSEE
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
TAMPA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PHOENIX
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
20%
NEW
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
NEW
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
NEW
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
20%
NEW
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
NEW
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
NBA
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
NBA
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
18%
Karl
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
31%
PUMA
1.490,00 ден.
2.190,00 ден.
31%
PUMA
1.490,00 ден.
2.190,00 ден.
31%
PUMA
1.490,00 ден.
2.190,00 ден.
32%
PUMA
1.690,00 ден.
2.490,00 ден.
32%
PUMA
1.690,00 ден.
2.490,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
17%
PUMA
1.390,00 ден.
1.690,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
PUMA
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
Karl
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
PUMA
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
18%
PUMA
1.290,00 ден.
1.590,00 ден.
19%
NIKE
1.690,00 ден.
2.090,00 ден.
19%
NIKE
1.690,00 ден.
2.090,00 ден.
42%
Adidas
1.090,00 ден.
1.890,00 ден.
31%
Adidas
1.290,00 ден.
1.890,00 ден.
27%
M
1.290,00 ден.
1.790,00 ден.
27%
M
1.290,00 ден.
1.790,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
29%
NIKE
1.690,00 ден.
2.390,00 ден.
29%
NIKE
1.690,00 ден.
2.390,00 ден.
29%
NIKE
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
19%
NIKE
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
19%
NIKE
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
22%
NIKE
1.390,00 ден.
1.790,00 ден.
20%
NIKE
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
M
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.090,00 ден.
31%
REEBOK
1.090,00 ден.
1.590,00 ден.
21%
Adidas
1.090,00 ден.
1.390,00 ден.
29%
Adidas
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
29%
Adidas
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
29%
Adidas
1.190,00 ден.
1.690,00 ден.
1.890,00 ден.
31%
Adidas
1.090,00 ден.
1.590,00 ден.
31%
Adidas
1.090,00 ден.
1.590,00 ден.
16%
Adidas
990,00 ден.
1.190,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
3.090,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.190,00 ден.
2.190,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
Adidas
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
2.790,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
16%
Adidas
990,00 ден.
1.190,00 ден.
16%
Adidas
990,00 ден.
1.190,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
21%
Adidas
1.490,00 ден.
1.890,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
21%
Adidas
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
2.790,00 ден.
21%
Adidas
2.190,00 ден.
2.790,00 ден.
20%
Adidas
1.590,00 ден.
1.990,00 ден.
18%
REEBOK
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
18%
REEBOK
1.790,00 ден.
2.190,00 ден.
2.390,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
2.190,00 ден.
2.190,00 ден.
2.190,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
20%
Adidas
1.890,00 ден.
2.390,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
18%
SPRAYGROUND
2.990,00 ден.
3.690,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.
19%
SPRAYGROUND
2.490,00 ден.
3.090,00 ден.


Провери го нашиот блог

Информирајте сè за сите новости.