fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Кои сме ние
The Athlete’s Foot е повеќе од обична продавница за малопродажба; тоа е дестинација за атлетски уличен стил. Во TAF сакаме да бидеме познати по тоа што ги охрабруваме нашите клиенти да ги прекршат правилата и да го истражуваат неочекуваното. Така, ние се трансформираме во продавница со пулс на улицата каде што на клиентите им се нуди шанса да направат своја приказна преку облека и стил.

Ние сме бренд на наследство вкоренети во американската култура на патики. Нашите основачи, Роберт и Дејвид Ландо, ја отворија првата продавница на TAF во 1971 година во Питсбург, Пенсилванија. The Athlete’s Foot беше ново и храбро: првата специјална продавница за спортска опрема од ваков вид.

Денес, TAF има повеќе од 560 продавници во над 30 земји низ целиот свет. Ние правиме повеќе од продавање на атлетска опрема: нудиме предмети што го слават активниот начин на живот. Ние сме водени од заедницата, локално релевантни и глобално познати. We Are The Athlete’s Foot.





Ветувањето на нашиот бренд
Да ги измислиме правилата за стил за оние кои се осмелуваат да играат.

Нашата визија за брендот
Нашата визија е да создадеме свет каде што сите се горди што се свои, каде што луѓето гордо го носат својот идентитет. На секој терен и на секоја улица, ние ќе бидеме таму заедно со играчите и сонувачите. Го тресеме светот на уличниот стил. We Are The Athlete’s Foot. We Dare To Play.