fb_img

Испорака до 5 работни денови

Бесплатна достава над 2990 денари

Рок за враќање е 15 работни денови

Нашата локација

TheAthletesFoot
Подружница на СПОРТ М ДОО
Јадранска магистрала 139
1000 СКОПЈЕ
Телефон: Телефон: +389 2 3078 801
Е-маил: onlineshop@taf.mk
Работно време
Понеделник - Петок: 08-16 часот